• Voor 22:55u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

The cuties and pals kinderkoffer

(126)

Een echte The Cuties and Pals kinderkoffer maakt op reis gaan voor de kids een groot feest! Met deze kinderkoffer heb je een leuke dierenthema kinderkoffer. 

Onze services

  • Voor 22:55u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,00
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Verschillende uitvoeringen

Diverse uitvoeringen

The cuties and pals kinderkoffer kinderkoffer modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Stuk voor stuk hebben ze een vrolijke uitstraling en zijn ze prachtig gekleurd. In totaal zijn er meer dan 15 verschillende modellen verkrijgbaar. Van een knuffelige pandabeer tot een stoere dinonaurus en van een schattige verpleegster tot een handige Londen stickerbus. Door het ruime aanbod is er voor iedereen een passende The cuties and pals kinderkoffer beschikbaar.

Regelmatig nieuwe exemplaren

Meerdere keren in het jaar brengt The cuties and pals nieuwe modellen op de markt. Deze modellen passen in de lijn van de bestaande kinderkoffers maar stellen bijvoorbeeld een ander dier voor. Het is een verrassing welke modellen nieuw geïntroduceerd worden en het grote voordeel hiervan in dat het aanbod van The cuties and pals kinderkoffer modellen hierdoor wisselend is. Vanzelfsprekend blijven de populaire en bekende modellen van The cuties and pals kinderkoffers in ons assortiment zodat je deze ook gerust kunt bestellen.

Hoge kwaliteit

Qua uitstraling is iedere The cuties and pals kinderkoffer uniek. Qua eigenschappen zijn ze echter gelijk. De formaten van de koffers komen nagenoeg met elkaar overeen en ook de eigenschappen zoals wieltjes, vast draaghandvat, uitschuifbaar handvat en ritssluiting zijn bij iedere model terug te vinden. Wat betreft de kwaliteit mag je een hoge verwachting hebben van iedere The cuties and pals kinderkoffer. De koffers zijn gemaakt van de allerbeste materialen en gaan doorgaans jaren mee.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Een groot aanbod, scherpe prijzen en een ruime voorraad zorgen ervoor dat je je The cuties and pals kinderkoffer besteld bij de grootste online kinderkoffer shop. Wij kunnen de koffer van jouw keuze snel bezorgen met behoud van service en garantie. Wacht niet langer en bestel je favoriete koffer online in onze webshop. Vandaag besteld betekent morgen in huis zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw eigen The cuties and pals kinderkoffer.

Contact

Kinderkoffer.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228064
Contact
Facebook

© 2023 Kinderkoffer.nl is onderdeel van XLShop